De grootste van Brabant
 
Gratis levering & montage in NL-BE
 
Geen aanbetaling
 
Elke zondag open
 
Koffie corner
 
Parkeren voor de deur
 
Gratis levering & montage in NL-BE
 
Geen aanbetaling
 
Elke zondag open
 
Koffie corner
 
Parkeren voor de deur
Home | Merken | Hypnos

Hypnos

Geïnspireerd door de natuur. Een zorgvuldig gekozen collectie voor ultiem comfort. Met meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap op het gebied van handgemaakte bedden kunt u erop vertrouwen dat er altijd een Hypnos bed is die niet alleen aansluit bij uw lichaam maar ook bij uw wensen qua inrichting.

Ontwerp uw droombed voor optimaal comfort en uitgeruste nachten.

Elk bed van Hypnos wordt gemaakt van een royale mix van natuurlijke en duurzame materialen en onze kenmerkende en gepatenteerde pocketveersystemen. Ieder bed uit de collectie van Hypnos kenmerkt zich door haar eigen samenstelling en mate van comfort en ondersteuning. Zo is er voor iedereen wel een juist bed of matras te vinden. Ook is het een geruststellende gedachte dat Hopnos de eerste Britse bedden- en matrassenfabriek is die volledig koolstofneutraal produceren.

Bekijkt u rustig onze volledige collectie ter inspiratie om vervolgens het voor u meest geschikte bed te vinden. Laat u informeren door onze ervaren slaapadviseurs bij de zoektocht naar het bed van uw dromen, passend bij uw lichaam. Maak uw keus uit een traditionele hoge box met eventueel handige opbergruimte of een zwevende box, kies een bijpassend hoofdbord en maak vervolgens een keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie.

Over het familiebedrijf Hypnos

Hypnos is een echt betrouwbaar Brits familiebedrijf in de beddenbranche. Peter Keen, de voorzitter, is de 4e generatie die dit beddenbedrijf runt. Zijn zoon James en dochter Sarah zijn reeds de 5e generatie die zich bezighouden met de dagelijkse gang van zaken binnen dit hechte familiebedrijf.

Bij Hypnos verstaan ze de kunst van het maken van prachtige handgemaakte bedden en matrassen als geen ander. Met meer dan 100 jaar ervaring in het maken van luxe bedden en inzicht in het verkrijgen van een goede en juiste nachtrust kunnen ze dan ook met een gerust hart zeggen dat ze er alles aan doen om te zorgen dat u een diepe en gezonde nachtrust krijgt. Deze nachtrust dient uw dromen te laten uitkomen.

Ddeskundige vakmensen blijven traditionele vaardigheden gebruiken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Deze traditionele vaardigheden worden gebruikt om zo de authenticiteit te bewaren van een echt Engels meubelstuk – een buitengewoon duurzaam stukje Engels vakmanschap.

Dit is waarom Hypnos internationaal bekend staat als de expert in het maken van handgemaakte pocketveer bedden. Door traditionele vaardigheden te combineren met constante innovatie en het gebruik van 100% natuurlijke en duurzame materialen heeft Hypnos de reputatie de meest comfortabele bedden ter wereld te maken.

Sorteer op:
HypnosHypnos Alpaca Wol Topper
HypnosHypnos Affinity Cashmere Matras
HypnosHypnos Affinity Alpaca Matras
HypnosHypnos Affinity Wool Matras
HypnosHypnos Premium Meditation Matras
HypnosShowroommodel Hypnos Classique met body adaptive system B.A.S.Nu €9990,-
HypnosShowroommodel Hypnos EqualNu €5379,-
HypnosShowroommodel Hypnos EmilyNu €6695,-
HypnosShowroommodel Hypnos GraceNu €11210,-

100% natuurlijk & duurzaam

We hebben ons vakmanschap de laatste decennia voortdurend verbeterd om zo voor u bedden te maken met behulp van luxe, natuurlijke en duurzame materialen. Onze genereuze vullingen helpen om uw lichaamstemperatuur te reguleren, vocht af te voeren en allergenen af te stoten. Al onze bedden zijn 100% recyclebaar.

Vakmanschap

Wij nemen onze verantwoordelijkheid erg serieus als het gaat om uw welzijn. Ieder bed wordt speciaal voor u met de hand gemaakt om u zo veel mogelijk comfort en ontspanning te kunnen garanderen. Een beter en comfortabeler bed zult u niet snel vinden.

Kwaliteit

Ons streven naar perfectie betekent dat we authentieke en duurzame bedden en matrassen creëren. Een “Royal Warrant” van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en een volledige garantie van 10 jaar versterken onze reputatie voor het beste van Britse kwaliteit.