Home / Merken / Bedding Concepts

BRONSON COLLECTION

Een ware blikvanger in uw slaapkamer! 

Collectie Bronson kenmerkt zich door de metalen sledepoot of luxe designpoot onder de boxsprings. Het maakt deze boxsprings uniek en past helemaal in het interieurbeeld van deze tijd met haar industriële stoere look. Een ware blikvanger in uw slaapkamer.

Bronson Boxsprings worden in eigen huis gemaakt en zijn een eigen product van Bedding Concepts Oisterwijk.

CITY COLLECTION

Een collectie voor iedereen!

City Collection by Bedding Concepts is een A-merk gemaakt van uitsluitend Nederlandse grondstoffen. Stel zelf uw bed samen op basis van een modulair systeem dat al start vanaf € 1.799,-. De basisuitvoering biedt al een uitstekende ondersteuning en aangenaam ligcomfort, met een upgrade maakt u het zo luxe als u wenst.
 
Maak bij Droomboulevard Oisterwijk uw keuze uit tal van stoffen, kleuren en hoofdborden van de City Collectie.

FERRO COLLECTION

Een combinatie van ''retro en industrie'' in één model! 

FERRO, de naam zegt het al, staat voor metaal.
Het metalen frame en poten gecombineerd met een slanke boxspring en de keuze voor een ribstof op het hoofdbord zorgen voor een echte industriële retro uitstraling. 
Het geeft de modellen in deze collectie een uniek karakter omdat je deze elementen niet veel meer gecombineerd ziet. 

LEVEL COLLECTION

The next LEVEL in sleeping.

De LEVEL collectie is een collectie van deze tijd met haar slanke uiterlijk en vernieuwde slaapcomfort. Boxsprings uit de LEVEL collectie zijn qua ondersteuning en comfort exact hetzelfde als de boxsprings uit de FERRO collectie en lijken qua uiterlijk ook op de FERRO modellen enkel heeft deze collectie niet het metalen frame onder de boxsprings zitten maar zijn er fraaie designpoten rechtstreeks onder de boxspring gemonteerd dus een hiermee is net een andere eigentijdse uitstraling gecreëerd.

RAW COLLECTION

Stoer, trendy en modieus! 

De originele Leather Boxsprings van RAW zijn gemaakt van gerecycled leer, ook wel eco of micro-leer genoemd. Dit bestaat uit 70 procent écht leer en 30 procent polyester. De polyesterlaag dekt het leer af en beschermt het leer. Zowel de boxspring zelf als het matras en de hoofdbordhoezen zijn fraai dubbelnaads gestikt. Combineer een RAW boxspring met een 7-zone pocketveerinterieur en een matras met dezelfde huishouding en u geniet van ultiem slaapcomfort. De RAW toppers zijn 12 cm dik en verkrijgbaar in koudschuim, traagschuim, latex en Talalay latex. Door de luxe Aegis-tijk hebben deze toppers een antiallergische en antibacteriële werking.

Droomboulevard Oisterwijk heeft standaard alle modellen van dit stoere merk RAW in huis. 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9.30 - 18.00 uur
Woensdag9.30 - 18.00 uur
Donderdag9.30 - 18.00 uur
Vrijdag9.30 - 18.00 uur
Zaterdag9.30 - 17.00 uur
Zondag12.00 - 17.00 uur

Contactgegevens

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, dan kunt u ons altijd een bericht sturen via onderstaand contactformulier.

Schijfstraat 1
5061 KA Oisterwijk

T: 013 522 03 09

 
De grootste van Brabant
 
Gratis levering & montage in NL-BE
 
Geen aanbetaling
 
Elke zondag open
 
Koffie corner
 
Parkeren voor de deur
 
Gratis levering & montage in NL-BE
 
Geen aanbetaling
 
Elke zondag open
 
Koffie corner
 
Parkeren voor de deur
MENU

5.000 M2 Slaapcomfort